Mahonie latjes 0,5 x 5 mm Mahonie latjes 0,5 x 5 mm
Mahonie latjes 0,5 x 5 mm Mahonie latjes 0,5 x 5 mm
Mahonie latjes 0,5 x 5 mm
0 Review | Review toevoegen
Het enigste wat je wilt voor je schip of ander project is kwaliteit. De mahonie latjes van Amati laten zeker kwaliteit zien.

Op voorraad

Vandaag voor 14,30 uur besteld, morgen in huis

€ 0,59
Prijs per stuk

Voorraad : 29

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Mahonie latjes

Mahonie latjes wordt veel gebruikt in de modelbouw om zijn mooie diepe kleur. Met mahonie krijgt je model een zeer luxe uitstraling en omdat de mahonie latjes van het merk Amati zijn. Weet je zeker dat je altijd de juiste kwaliteit in huis hebt.
 

Mahonie hout overal voor te gebruiken

De mahonie hout is te gebruiken voor veel verschillende onderdelen in de modelbouw. In de Scheepsmodelbouw zijn deze mahonie latjes zeer goed te gebruiken om een tweede scheepshuid aan te brengen en als je het goed afschuurt en de juiste lak gebruik zul je zien waarom Amati koploper is in de modelbouw. Maar je kunt ook de latjes combineren met een lichtere houtsoort zoals Abachi hout . Maar mahonie hout is ook te gebruiken voor een poppenhuis, je kunt het bevestigingen op je veranda, of je maakt met andere latjes van Amati een mooie motief op je vloer. Zo zijn er nog meer mogelijkheden om deze mahonie hout te gebruiken in de houtmodelbouw. De afmeting van de mahonie latjes zijn 0.5 mm X 5 mm X 100 cm lang.
 

Ga voor kwaliteit met mahonie latjes

Als je in deze zeer mooie hobby van modelbouw iets wilt creëren, dan wil je maar één ding kwaliteit. Zodat je aan iedereen je mooie project kunt laten tonen. Kies dan voor Amati het geeft niet alleen kwaliteit maar ook de zekerheid dat het materiaal precies doet wat het moet doen. De mahonie latjes zal je vakmanschap naar een level hoger tillen in de mooie hobby van modelbouw.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.