lactacyd intiem tissues gevoelige huid
lactacyd intiem tissues gevoelige huid
Reviews | Review toevoegen

Lactacyd intieme tissues gevoelige huid, voor mensen die een gevoelige huid hebben, maar die wel een verzorgend en verfrissend moment willen.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 3,69
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Lactacyd intieme tissues

Lactacyd intieme tissues gevoelige huid, voor mensen die een gevoelige huid hebben, maar die wel een verzorgend en verfrissend moment willen. De intieme doekjes van Lactacyd heeft een katoenen extract wat zorgt voor een verzachtende effect en daarnaast is Lactacyd intieme tissues gevoelige huid parfum vrij en bezitten ze natuurlijke melkzuren, Zodat je intieme zone optimaal beschermt zal zijn. Door de handige verpakking kun je gemakkelijk je verzorgen op iedere moment van de dag. 


Kenmerken Lactacyd doekjes

  • Lactacyd doekjes voor de gevoelige huid
  • Heeft een katoenenextract voor een verzachtende effect
  • Parfumvrij en natuurlijke melkzuur
  • Optimale bescherming
  • Handige verpakking
 

Beschermende doekjes van Lactacyd

De beschermende doekjes van Lactacyd, zal niet je intieme zone bescherming maar ook voor zorgen dat de intieme zone de nodige verzorging krijgt, zelfs als je een gevoelige huid hebt zal je gebruik kunnen maken van Lactacyd. Daarom wordt Lactacyd intieme 
tissues door veel vrouwen gebruikt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews