gillette scheerschuim sensitive 250 + 50 ml
gillette scheerschuim sensitive 250 + 50 ml
0 Reviews | Review toevoegen
Gillette scheerschuim sensitive is voor de gevoelige huid van de man, maar niet willen inleveren op een goede verzorging.

Standaard levertijd

Vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Gillette scheerschuim sensitive

Gillette scheerschuim sensitive is voor de gevoelige huid van de man, maar niet willen inleveren op een goede verzorging. De scheerschuim zal rijk schuimen bij het aanbrengen en zal zich gemakkelijk verspreiden zodat je huid goed wordt beschermt tijdens het scheren. Ben je klaar met het scheren dan zal Gillette scherschuim sensitive zich gemakkelijk laten afspoelen en geeft het een kleine beetje een geurende parfum af, maar de scheerschuim zal je niet alleen verzorgen maar ook beschermen de scheerschuim zal irritaties en roodheid voorkomen en zal tijdens het scheren geen trekkerig gevoel geven zodat je een prettige scheer comfort ontstaat zodat scheren één van de leukste bezigheden wordt.
 

Kenmerken scheerschuim sensitive

  • Een rijk schuimende scheerschuim
  • Laat zich gemakkelijk afspoelen
  • Geen trekkerig gevoel tijdens het scheren
  • Voor de gevoelige huid
  • Scheerschuim sensitive heeft een inhoud van 250 + 50 ml


Juiste comfort

Wil je als man met een gevoelige huid ook een scheer ervaring met de juiste comfort zonder irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel en weet je niet hoe je dit kunt bereiken. Dan is er nu de juiste oplossing met Gillette scheerschuim sensitive.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.