clearblue zwangerschapstest digitaal 2st
clearblue zwangerschapstest digitaal 2st
0 Reviews | Review toevoegen
Als je denkt dat je zwanger bent is er niks leuker dan dat de Zwangerschapstest Clearblue dit ook aan gaat geven.
ÔéČ┬á13,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

 
Op verlanglijst

Zwangerschapstest Clearblue

Als je denkt dat je zwanger bent is er niks leuker dan dat de Zwangerschapstest Clearblue dit ook aan gaat geven. Gelukkig is deze zwangerschapstest 99% betrouwbaar zodat je het goede nieuws snel kunt  vertellen en kunt genieten van deze mooie moment in je leven. Doordat deze Test digitaal is kun je snel zien of je zwanger bent of niet zwanger.
 

Betrouwbare zwangerschapstest Clearblue

De rede dat Clearblue koploper is op Zwangerschapstesten is vooral de betrouwbaarheid en de snelle werking. De test van Clearblue is zo gevoelige dat je al 5 dagen voor je gemiste menstruatie kunt gebruiken maar het beste is om het te gebruiken vanaf de dag dat je menstruatie uit blijft. Zwangerschapstest Clearblue heeft een  handige display hier zie je de uitslag al binnen 3 minuten op. Met de technologie Smart dual sensor die standaard in de Clearblue Zwangerschapstest digitaal 2 st zit, geeft deze zelfs aan of je zwanger bent of niet zwanger, Ben je zwanger dan kun je zien hoelang je al zwanger bent. Je ziet dan in je display  1 tot 2 weken 2 tot 3 weken of 3+ weken zwanger, 
 

Beste keuze Zwangerschapstest Clearblue

De testen van Clearblue zullen je nooit in de steek laten, ze zijn zeer betrouwbaar en zijn snel in hun gebruik. Zodat je niet lang hoef te wachten om het leuke nieuws te vertellen dat je zwanger bent. Naast de digitale testen zijn er ook analoge testen en zwangerschapstest met nog sneller uitslag al binnen 1 minuut. Maar natuurlijk heeft Clearblue ook ovulatietesten. Welke test je voorkeur ook heeft Clearblue is met elke test koploper. Bij Zaros zijn alle testen op voorraad en wij sturen geen testen op die over datum zijn, zodat alle zwangerschapstesten Clearblue perfect en correct werken. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.