clearblue zwangerschapstest digitaal 1st
clearblue digitale zwangerschapstest 1st
0 Reviews | Review toevoegen
Clearblue digitale zwangerschapstest is wereldwijds de meest betrouwbaarste zwangerschapstest met een nauwkeurigheid van 99%,

Standaard levertijd

Vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

ÔéČ┬á11,49
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Clearblue digitale zwangerschapstest

Clearblue digitale zwangerschapstest is wereldwijds de meest betrouwbaarste zwangerschapstest met een nauwkeurigheid van 99%. Met deze test zal je snel op de display zien of je zwanger bent of niet, en door de wekenindicator zie je zelfs hoeveel weken je al zwanger bent.
 

Hoe werkt de Clearblue digitale zwangerschapstest

Clearblue digitale  zwangerschapstest werkt op de hoeveelheid HCG er in je urine bevindt, en tussen de zevende en twaalfde week van je zwangerschap zal de HCG toenemen, en met de digitale test van Clearblue zal de HCG gebruikt worden om te detecteren of je zwanger bent of niet en gelukkig hoef je niet lang op de uitslag te wachten want binnen drie minuten is de test klaar. Maar met de Clearblue digitale zwangerschapstest kunt je niet alleen zien of je wel zwanger bent. Maar door de handige wekenindicator kun je ook zien hoeveel weken je zwanger bent. De uitslagen kunnen er als volgt uit zien. Niet zwanger, zwanger 3-4 weken, zwanger 4-5 weken of meer dan 5 weken zwanger. En de zwangerschapstest is te gebruiken van de eerste dag van je menstruatie.
   

Clearblue koop je bij Zaros

Wil je graag betrouwbaar online een zwangerschapstest kopen, dat kan zeker bij Zaros, wij controleren elke test of de houdbaarheid nog goed is, zodat de test altijd goed functioneert,  niet goed is geld terug en gratis retourneren en alle bestelling zullen wij gratis versturen, daarom kopen veel vrouwen hun Clearblue digitale zwangerschapstest bij Zaros.nl of kijk eens op onze zwangerschap pagina voor nog meer zwangerschapstesten. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.