Verzendkosten

Verzendkosten Verzendkosten
We kennen het allemaal wel je doet een bestelling en je krijgt de verzendkosten zonder probleem erbij.  En dan heb je ook nog de verschillende bedragen verzendkosten,  de ene keer betaal  je € 6,95 en dan weer € 10 terwijl het de zelfde postorderbedrijf is. Ligt dit nu aan de postorderbedrijven of de ondernemers.  En zijn verzendkosten nog wel van deze tijd, want als je naar je plaatselijke winkel gaat betaal je ook geen verzendkosten of is dit een te kort door de bocht gedachte.

Rare bedragen verzendkosten
Denk dat veel mensen dit zijn tegen gekomen tijdens een bestelling, je besteld een klein product past door de brievenbus maar je moet wel € 6,95 betalen terwijl dat een pakket prijs is en geen brievenbuspakket prijs. Of nog erger je moet € 10 betalen terwijl de pakket prijs officieel veel lager is.
Ik moest laatst sluitwerk hebben voor onze poppenhuis was een zakje met drie sluitwerk van ongeveer € 3,95 ik dacht dit wordt een koopje pas makkelijk door de brievenbus misschien verzendkosten van € 1,66 dus loop de verschillende stappen op de website door en tot mijn schrikt waren de verzendkosten € 12 keek nog een keer dacht dat mijn brilglazen misschien hun werk niet goed deden maar er stond er echt € 12 verzendkosten moest worden verstuurd met de pakket post. Dus ik ging naar de betreffende postorder bedrijf keek op hun tarievenkaart en er stond pakket tot 2 kilo € 6,95 dus waar komen de resterende € 5,05 weg.


Waarom te veel betalen aan verzendkosten
Dit betekend dat de ondernemer de € 5,05 niet hoe af te dragen aan de postorderbedrijf want die rekent € 6,95 dus is de € 5,05 pure winst voor de ondernemer nu zullen veel ondernemers  zeggen dat de extra winst van de verzendkosten kosten zijn voor de verpakkingsmateriaal  en servicekosten of inpakkosten, ten eerste voor service moet je niet willen betalen dit hoort een bedrijf automatische te geven en natuurlijk gratis en inpakkosten is het domste die ik ooit gehoord heb van een bedrijf en ten tweede verpakkingkosten horen gewoon in de prijs worden gerekend niet in de verzendkosten,  de reden de klanten de verzendkosten moeten betalen is de reden dat de postorderbedrijven deze kosten doorgeeft aan de ondernemer en de ondernemer geeft de verzendkosten door aan de klant dus de ondernemer moet gewoon quitte spelen op de kosten en heel veel bedrijven krijgen zelfs korting op de verzendkosten hoe meer pakketjes hoe groter je korting kan worden .


Waarom geen verzendkosten bij Zaros
Bij Zaros geloven we niet in verzendkosten, we vinden dat geen service naar onze klanten toe, en nee voordat je het af vraagt zitten de verzendkosten dan niet stiekem in de prijs verrekend. Bij ons zitten de verzendkosten niet in de prijs verrekend  omdat we lage prijzen hanteren kunnen we hier geen verzendkosten in bereken dan  zullen de prijzen te hoog worden,  zoals we al eerder zeiden is het een stukje service naar onze klanten toe om geen verzendkosten  te hanteren. En zo de winkel plezier te verhogen. Wil je geen verzendkosten betalen en ook nog  gratis goede service ontvangen, dan ben je altijd welkom bij Zaros.
 
  Hnedrik Kruit     03-12-2019 09:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.