Verpakkingmateriaal

Verpakkingmateriaal

Slim omgaan met verpakkingsmateriaal

Zoals ieder bedrijf denken wij ook na om zuiniger om te gaan met verpakkingsmateriaal.
Je kent het vast wel je besteld een lippenstift  en de verpakkingsmateriaal is drie keer zo groter dan het product zelf,  je bent op complete speurtocht om je product te vinden in de doos. Waarom passen wij bedrijven niet de verpakkingsmateriaal aan, het product aan. Komt dit omdat de verpakkingsmateriaal toch berekend is in de prijs van de klant en zijn bedrijven daarom niet geïnteresseerd, het wordt tocht wel betaald, maar is dit wel de goede denkwijze aangezien bedrijven ook een maatschappelijke doel moeten nastreven.
 

Het milieu

Nu zie je veel bedrijven al het verpakkingsmateriaal aanpassen zodat je nu niet uren hoeft te zoeken na je bestelde producten, dit doen ze dan om het milieu te sparen, nu moet ik zeggen dat dit ook een reden is voor Zaros, maar de grootste reden is toch wel de kosten, het is natuurlijke goedkoper om een klein product die via de brievenbus past ook door de brievenbus te versturen.  Maar er is ook een keer zijde van producten in een passende verpakking te doen, omdat je dan meerdere soorten verpakking moet inkopen, waardoor de kosten kunnen oplopen, en waardoor de producten ook iets duurder worden.
 

Wat doet Zaros

Binnen ons bedrijf doen we zoveel mogelijk om verpakkingsprobleem aan te pakken. Natuurlijk voor het milieu maar ook financieel, we proberen om bij ieder product een passende verpakkingsmateriaal te vinden, verpakkingsmateriaal en opvulmateriaal verpakking die we krijgen als we zelf een bestelling doen worden hergebruikt,  De verpakkingsmateriaal en opvulmateriaal verpakking die we wel moeten inkopen zorgen we zoveel mogelijk dat het keurmerken heeft dat de milieu gespaard wordt.
 

Milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Nu kosten milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal nog een stuk duurder dan niet milieu vriendelijke verpakkingsmateriaal, dit wordt normaal gezien berekend in de prijs,  waardoor de klant meer moet betalen voor een product niet veel klanten willen hiervoor betalen, een tweede optie is tweedehandse verpakking versturen, het nadeel hiervan is dat de verpakkingsmateriaal niet heel mooi meer is veel klanten zouden dit niet erg vinden maar een klein deel van de klanten wel die willen een mooie verpakking om hun product heen. Bedrijven en klanten kunnen beide samenwerken aan verpakkingsmateriaal  die wel milieuvriendelijk zijn, die beter afbreken en minder schadelijk zijn, of die we voor een tweede keer gebruiken,  en natuurlijk  de verpakkingsmateriaal aanpassen naar de afmeting van het product.  De volgende blog gaat over verzendkosten zijn die nog wel van deze tijd en waarom ze soms zo bespottelijk duur.
  Hendrik Kruit     28-10-2019 21:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.