OB procomfort night normal 16 st
OB night procomfort normal 16 st
0 Reviews | Review toevoegen

Er is niets zo vervelend als een slechte nacht rust. Met OB night is dit verleden tijd. Je zult goed uitgerust wakker worden.

€ 2,99
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Op verlanglijst
 

OB night

Er is niets zo vervelend als een slechte  nacht rust. Met OB night is dit verleden tijd. Je zult goed uitgerust wakker worden. En minder last hebben van je menstruatie in de nacht.
 

Waarom OB night perfect is voor de nacht

Ob night maakt gebruik van SilkTouch vleugels dit geeft een beschermende gevoel tijden je menstruatie. Daarnaast geeft deze unieke ontwerp je 8 uur beschermen is dus ideaal voor gebruik in de nacht. De vleugels ontvouwen zich zachtjes, en zullen hierdoor langzaam aanpassen aan de vorm van je lichaam. Voor een nog betere bescherming. Daarnaast vangen de vleugels extra vocht op die andere tampons laten ontsnappen.  De vocht wordt via de vleugels naar de kern van de tampon geleid zodat het in de absorberen vezels terecht komt. 
 

Veilige nacht

Nachts kun je dezelfde absorptiegraad gebruiken als overdag. Ondanks dat de tampon nachts langer wordt gebruikt dan overdag. Plaats de tampon voor het slapen gaan en verwijder het na het opstaan. Miljoenen vrouwen vertrouwen op OB Night voor een fijn en veilig slaaprust.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten