Hansaplast kids star wars 16st
Hansaplast pleisters kids star wars 16st
Reviews | Review toevoegen

Hansaplast pleisters kids star wars is een verzameling aan pleisters van Dart Vader tot R2-D2

Standaard levertijd

Vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

€ 2,24
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Hansaplast pleisters kids star wars


Hansaplast pleisters kids star wars is een verzameling aan pleisters van Dart Vader tot R2-D2 ze zijn allemaal aanwezig om je pijn te vergeten, en zullen kleine ongelukjes snel verhelpen zodat je kleine weer snel hun activiteiten oppakken. Door de sterke kleefkracht blijft Hansaplast pleisters kid star wars goed zitten en zullen vuil en bacteriën geen kan krijgen. Ondanks zijn goede kleefkracht zijn de pleisters gemakkelijk en pijnloos te verwijderen . De niet klevende wondkussen zorgt er niet alleen voor bescherming maar draag ook bij aan de comfort door dat de wondkussen schok dempend werkt, welke  van de 16 pleisters zou jij kiezen voor de helden van de Rebel Alliance of voor de slechteriken van Galactie Empire.
 

Kenmerken Hansplast kids star wars

  • Wondkussen werkt schok dempend.
  • Vuil en bacterie bestendig.
  • Makkelijk en pijnloos te verwijderen.
  • 16 verschillende pleisters om uit te kiezen.
  • Goede kleefkracht.


star wars pleisters

Als je de pijn van je kleine snel wilt laten vergeten dan zijn de leuke star wars pleister zeker een aanrader naast de leuke afbeeldingen is Hansaplast pleisters kids star wars ook een zeer betrouwbare pleister.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews