Essie 72 peach daiquiring nagellak
Essie nagellak 72 peach daiquiri
0 Reviews | Review toevoegen

Essie nagellak 72 is een mooie roze nagellak uit Amerika met salon kwaliteit, door de breed aflopend borstel krijg je de kwaliteit die je wilt voor je nagels,

Standaard levertijd

Tijdelijk uitverkocht

€ 6,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Essie nagellak

Essie nagellak 72 is een mooie roze nagellak uit Amerika met salon kwaliteit, door de breed aflopend borstel krijg je de kwaliteit die je wilt voor je nagels, de nagellak van Essie heeft een professionele formule waardoor het gemakkelijk is aan te brengen beter dekt en snel droogt. Essie nagellak heeft een grote keuze aan nagellak kleuren, zodat je voor ieder gelegenheid een mooi kleur kunt gebruiken daardoor is essie eerste keuze voor nagellak.
 

Kenmerken Essie 72 peach daiquiri

  • Met een breed aflopende borstel
  • Een professionele kwaliteit
  • Grote keuze aan kleuren
  • Beter dekking en droogt snel
  • Essie 72 peach daiquiri is gemakkelijk aan te brengen
     

Beste kwaliteit nagellak

Als je hoge eisen stelt aan je nagellak, is alleen Essie goed genoeg voor jouw nagels. Met Essie krijgt je de beste kwaliteit nagellak die er is, het geeft een perfecte dekking door de speciale brede borstel en zal snel drogen, en met de vele kleurtjes kan je altijd je perfecte look creëren. Daarom kiezen vrouwen voor Essie nagellak.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.