Easyglide waterbasis glijmiddel 1000ml
Easyglide waterbasis glijmiddel 1000ml
1 Reviews | Review toevoegen

Glijmiddel op waterbasis nodig? Je vindt het op Zaros.nl! Heb jij glijmiddel op waterbasis nodig?

€ 18,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Op verlanglijst
 

Glijmiddel op waterbasis nodig? 

Heb jij glijmiddel op waterbasis nodig? Dan ben je hiervoor bij Zaros.nl op de juiste plek. Wij hebben namelijk een heel fijne glijmiddel op basis van water in ons assortiment opgenomen: Easyglide waterbasis glijmiddel 1.000 milliliter. Wil je weten of en waarom je het beste voor een glijmiddel op waterbasis kunt kiezen? Je leest het op deze pagina!


Kiezen voor glijmiddel op basis van water, olie of siliconen?

Er zijn 3 verschillende soorten glijmiddelen, met elk zo hun eigen voor- en nadelen. 
Tegenwoordig kun je bij glijmiddel kiezen uit: 
· Glijmiddel op basis van olie; 
· Glijmiddel op basis van siliconen; 
· En glijmiddel op basis van water. 

Hieronder lichten we elk soort glijmiddel kort toe.


Glijmiddel op basis van olie

Glijmiddel op basis van olie is ons minst favoriete soort glijmiddel. Dat komt onder andere doordat dit type glijmiddel niet te gebruiken is in combinatie met latex condooms. Dit is helaas niet mogelijk, omdat de olie het latex aantast en zelfs ook kan laten oplossen. Dat is uiteraard niet de bedoeling wanneer je veilig wilt vrijen. Bovendien is het behoorlijk lastig om glijmiddel op basis van olie weer uit textiel zoals kleren en beddengoed te halen. Niet erg ideaal dus!


Glijmiddel op basis van siliconen

Een betere optie dan glijmiddel op basis van olie is glijmiddel op basis van siliconen. Dit glijmiddel is namelijk wel in combinatie met condooms te gebruiken. Doordat dit glijmiddel niet zo snel opdroogt, heb je er maar een beetje van nodig om er veel plezier te beleven. De grote nadelen van dit type glijmiddel zijn dat ook dit type glijmiddel lastig weer te verwijderen is van textiel. Daarnaast kunnen sommige seksspeeltjes door dit glijmiddel worden beschadigd én glijmiddel op basis van siliconen is over het algemeen ook wat duurder dan andere soorten glijmiddelen. 


Glijmiddel op basis van water

Van alle type glijmiddelen is glijmiddel op basis van water ons favoriet. Het is dan ook niet voor niets dat er van dit type glijmiddel de meeste varianten te vinden zijn. Doordat het glijmiddel op waterbasis is, kun je het prima en veilig in combinatie met latex condooms gebruiken. Daarnaast tast dit glijmiddel ook geen seksspeeltjes aan én is het heel eenvoudig van beddengoed en kleding te verwijderen. En niet geheel onbelangrijk: glijmiddel op basis van water is het goedkoopste glijmiddel dat je kunt vinden.


Hoe moet je glijmiddel aanbrengen?

Je gebruikt glijmiddel om het wat makkelijker te maken om te penetreren. Daarnaast vinden sommige mensen het leuk om glijmiddel ook al bij het voorspel te gebruiken. Welk type glijmiddel je ook kiest en wat je er precies ook mee wilt doen, maakt eigenlijk niet zoveel uit. In alle gevallen moet je namelijk het glijmiddel aanbrengen op de plekken waar jij en je partner aandacht aan willen besteden. Zo kunnen jij en je partner het glijmiddel aanbrengen op de penis en de vagina en hierdoor veel meer plezier ervaren tijdens het vrijen. Vaak zijn een paar druppeltjes al voldoende, al ligt het er maar net aan wat jullie het fijnste vinden. Door veel te experimenteren, komen jullie daar vanzelf achter! Heb je nog vragen over het glijmiddel op waterbasis op Zaros.nl? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden ze graag! 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Dik - 27-06-2018 11:23

Beter dan alle geparfumeerde middelen.
Geen nare nasmaak en gewoon erg goed.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten