Clearasil ultra pads 65 stuks
Clearasil ultra pads 65 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Clearasil Ultra Pads voor iedereen die snel van hun vervelende puistjes af wil komen. Met deze pads zal je binnen drie dagen zien dat je huid gaver zal worden

Standaard levertijd

Tijdelijk uitverkocht

€ 5,95
€ 5,36
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Clearasil Ultra Pads 

Clearasil Ultra Pads voor iedereen die snel van hun vervelende puistjes af wil komen. Met deze pads zal je binnen drie dagen zien dat je huid gaver zal worden en natuurlijk zal de acne ook verdwijnen, met de unieke formule van ultra moderne anti puisten zal het diep door dringen tot de kern van de acne, hierdoor zal je huid zachter worden en zullen de puisten verdwijnen. Clearasil Ultra Pads kun je het beste gebruiken als volgt wrijf zachtjes over je hals en gezicht met een pad zorg er wel voor dat je het gebied rond de ogen vermijdt. Laat het in je huid trekken maar vooral niet afspoelen en gooi de pad in de vuilnisemmer.


Kenmerken Ultra Pads CLearasil
  • Met ultra moderne anti puisten formule
  • Binnen drie dagen een gavere huid
  • Droogt snel op
  • Ultra Pads Clearasil heeft 65 pads in de verpakking zitten
 

Clearasil

Als je snel wilt afkomen van je puisten, zonder er al te veel moeite voor te doen, is er nu Clearasil het zal je puisten laten verwijderen en maakt je huid weer gaaf, zodat je zelfvertrouwen weer optimaal wordt. Daarom kiezen veel mensen voor Clearasil Ultra Pads 65 st.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.